2009. szeptember 26-27.

II. Nyílt Nemzetközi Hapkido Szeminárium Bang Kyung Won nagymesterrel
Új technikákat hozott a mester

Két napos Nyílt Nemzetközi Hapkido Szemináriumot tartottak 2009. szeptember 26-27.-én a hódmezővásárhelyi Hódtói Sportcsarnokban, ahol Bang Kyung Won 8. danos Hapkido és 7. danos Taekwondo nagymester által tartott előadásokon rengeteget tanulhattak a megjelentek.

Nagyon jól érezte magát, sőt még a magyar ételt jobbnak találta Bang Kyung Won 8. danos Hapkido és 7. danos Taekwondo nagymester, aki Kovács Némedi Erika tolmács segítségével elmondta, hogy sikerült leadni az összes anyagot, amivel készült. Sok övfokozatú versenyző jelent meg a két nap alatt, de mindenki sokat fejlődött.
Nagyon gyorsan eltelt ez a két nap mondta el Máté Gergő 3. danos Taekwondo és 2. danos Hapkido mester, majd hozzátette, hogy a második napon is szép számmal gyűltek össze. Több sportágbeliek gyűltek össze, de úgy érzi, hogy mindenkinek tudott valami újat mutatni a mester. Balogh Ráhel sárga csíkos hapkido versenyző, fél éve űzi a sportot. Budakalászról érkezett, hogy tanulhasson a nagymestertől. A fiatal hölgy nagyon jól érezte magát és ő is rengeteget tanult, de nagyon elfáradt a két nap alatt.
Árgyelán Zsolt a Pécsi Aranytigris Sportegyesület vezetője szerint egy fantasztikus élmény volt egy 8 danos hapkido és egy 7 danos taekwondo nagymesterrel edzeni. A kezdő szinttől a haladó szintig mindenki megtalálta saját maga számára az újdonságokat.