2013. november 30.

Bang Kyung Won nagymester meghívására, 2013. november 30-án a Magyar Do Am Hapkido Szabadidősport Szövetség képviseletében Máté Gergő, Máté Zsolt, Máté Mirabella fellépett a 32. San Juan de Dios gyermekei javára szervezett éves, nagyszabású Taekwondo és Hapkido bemutatón Gran Canáriában, Telde városában.
A fellépők bevonulását követően több megnyitóbeszéd hangzott el.
Bang Kyung Won beszédében kiemelte, hogy mára ez az esemény ismertté és elfogadottá vált. Meglátása szerint elsődleges célja, hogy megmutassa a világnak a taekwondo és hapkido mentalitását, megértesse a sérült személyek segítése egyre fontosabb a mai társadalomban. Ezek után kiemelte, hogy a jelenlegi gazdasági válság ellenére is jó szívvel támogatják a felnövekvő nemzedéket. Köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik segítették az esemény létrejöttét.
A sérült gyerekek képviseletében Ángel Dolado de Miguel kifejezte háláját Bang Kyung Won nagymesternek és az összes fellépőnek. Hozzátette, hogy a mai társadalomban, amikor az értékek megkopnak ez a bemutató a szolidaritás kulturális példájává vált.
Jum-soo Lee a Koreai Köztársaság konzulja fontosnak tartja, hogy hagyománnyá vált ez az esemény az elmúlt 32 év alatt. Kiemelte, hogy ezen a kezdeményezésen keresztül jobban megismerhesse a Koreai Köztársaságot és a koreaiakat, így elmélyítve az együttműködést a két nép között a sporton keresztül.

A bemutató sokszínűsége a fellépők különbözőségén alapult. A harcművészeti bemutatók mellett kulturális bemutatók is tarkították az estét. A nézők láthattak koreai dobosokat és spanyol énekest.
Ezen az estén kiemelkedően szerepeltek a Máté testvérek. A közönség lelkes tapssal honorálta a fellépést. Az est végén a díszvendégek és a fellépő társak személyes köszönetüket fejezték ki, hogy a testvérek részvételükkel támogatták ezt a nemes ügyet.